EFOP 3.3.5-17-2017-00049
EFOP 3.3.5

„CHIPS, AMI NINCS” - MENŐ MENZÁK A MÓRÁBAN
A Hajdúböszörményi Gasztronómiai Egyesület ikerséfjei Gajdán Antal és Gajdán Attila - az EFOP-1.8.5-17-2017-00267 „Chips, ami nincs” - Menő Menzák a Mórában című pályázati projekt keretében - ételkészítési bemutatót tartottak, és sok-sok hasznos tanáccsal látták el a gyerekeket. A két hajdúsági séf nemrég vett részt a Luxemburgi Kulináris Világbajnokságon, valamint a Németországi szakácsolimpián is, ahol szakmai munkájukért egy ezüst és egy bronzéremmel jutalmazták őket. A gyerekek nagy lelkesedéssel és kíváncsian várták az ínycsiklandozó falatokat, többen bátran meg is kóstolták a tenger gyümölcseit.

image image image image
image
image
image
image